Maatregelen tegen het coronavirus

In verband met het Coronavirus
aanvullende maatregelen van Jachthaven Katwijk

Beste boxhuurder, en passanten

Door de aanvullende maatregelen van 23 maart is in overleg met bestuur besloten dat Jachthaven Katwijk gesloten is voor passanten om besmetting in verband met het Coronavirus verder tegen te gaan. Dit betekent dat de haven vooralsnog tot 1 juni niet open is voor passanten. Dit geldt voor zowel de boxen in de jachthaven, de buitensteigers, als de plaatsen aan de parkkant.

Voor jullie, onze vaste ligplaatshouders, gelden uiteraard nog steeds de landelijke maatregelen. Wij vragen hierbij uw schip zo beperkt mogelijk te bezoeken. Denk er om, houd de 1,5 meter afstand. Geef elkaar deze ruimte en ga op een zij-steiger staan om elkaar te passeren op de steigers.

Verder betekent dit:
– U mag, vooralsnog tot 1 juni niet ‘seizoen wonen’ op uw schip. U dient thuis te blijven.
– De douches en wc’s blijven voorlopig tot 1 juni afgesloten.
– Pas als wij open gaan, komen in onze eigen milieustraat de containers te staan en op dit moment is alleen ondergrondse container 1 geopend. Wij vragen u dringend, i.v.m. de hygiëne en besmettingsgevaar, uw afval mee naar huis te nemen.

Het havenkantoor is gesloten. Bij vragen zijn wij bereikbaar via de mail havenmeester@jachthavenkatwijk.nl. De mail lezen wij met grote regelmaat.

We hopen oprecht dat het vaarseizoen snel kan beginnen en dat iedereen gezond onze haven weer kan komen bezoeken.
Bedankt voor het vertrouwen!

Team Jachthaven Katwijk
Evelyne en Wilma